Ολοκλήρωση παραγγελίας: Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το μήνυμα επιτυχούς ολοκλήρωσης.

Δεν χρεώνεστε με έξοδα συσκευασίας εκτός των περιπτώσεων που αναγκαστικά χρήζουν ειδικής μεταχείρισης. Η αποστολή των εμπορευμάτων από εμάς γίνεται με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ή Γενική Ταχυδρομική, σε 1-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προιόντος, εκτός και εάν συμφωνήσουμε άλλο τρόπο και χρόνο μεταφοράς. Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 4 ευρω για δέματα έως 5 κιλά. Πέραν των πέντε κιλών επιβαρύνεστε με έξτρα χρέωση 1.50 ευρώ ανά κιλό. Η συγκεκριμένες χρεώσεις ισχύουν μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Για αποστολές στην ΚΥΠΡΟ  και χώρες εντός ευρωπαϊκής ένωσης καλύτερα πρώτα να επικοινωνείτε μαζί μας  για το κόστος  των μεταφορικών.

Για παραγγελίες άνω των 60 ευρω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Εξαιρούνται περιπτώσεις ογκώδη αντικειμένων τα οποία κοστολογούνται βάση όγκου.

Πρίν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το πρόγραμμα σαν ενημερώνει αυτόματα για τα έξοδα, με ή χωρίς αντικαταβολή.
Εάν επιλέξετε αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε με 2,00€

Εάν πληρώσετε σε τράπεζα  (e-banking) το κόστος αντικαταβολής ΔΕΝ το επιβαρύνεστε. Η αποστολή εμπορευμάτων μετά από πληρωμή σε τράπεζα (Κατάθεση, e-banking) γίνεται μόλις την επιβεβαιώσουμε.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης: Ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

12. Καθυστέρηση παραγγελίας: Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει να αποσταλεί από εμάς για τους εξής λόγους:

  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.