Η πληρωμή, μέσα από πλοηγήσιμη διαδικασία στο ταμείο, μπορεί να γίνει με:

  1. Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ( σύντομα διαθέσιμο)
  2. Αντικαταβολή: Επιπλέον χρέωση +2,00€
  3. Κατάθεση: (Τραπεζικό Κατάστημα, e-banking).

Ανάλογα με την επιλογή σας μπορείτε να εξοφλήσετε την οφειλή σας :

  1. Στο τραπεζικό κατάστημα, με τους αριθμό λογαριασμού, ΠΕΙΡΑΙΩΣ:5716101057716   Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας στείλετε το καταθετήριο με email στο  [email protected] ώστε να εκτελεστεί η παραγγελία σας. Προσέξτε στο όνομα παραλήπτη να αναγράφει Συρίγος Παναγιώτης. Η ρωτήστε τον ταμία της τράπεζας, κατάθεση σε λάθος λογαριασμό δεν μας υποχρεώνει στην αποστολή των εμπορευμάτων.
  2. Με e-banking ,αν διαθέτετε, μπορείτε πολύ εύκολα και απλά να μεταφέρετε χρήματα από τον λογαριασμό σας, σε δικό μας λογαριασμό χωρίς καθόλου έξοδα. ΠΕΙΡΑΙΩΣ e-banking: GR16 0172 7160 0057 1610 1057 716 Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
    • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
    • Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.